Sr. Jordi Sans Ferrer

Alcalde

Salutació de l’alcalde

Benvolguts veïns i veïnes dels Pallaresos.

El dia 29 de juliol vaig tenir el privilegi i l’honor de ser proclamat com a nou alcalde dels Pallaresos, gràcies als vots favorables de: PSC Els Pallaresos i SOM Els Pallaresos.

Assumeixo el repte que suposa dirigir de manera democràtica el meu poble amb gran entusiasme i la voluntat ferma de ser l’alcalde de tots els Pallaresencs i Pallaresenques.

Sempre he defensat la política útil, basada en diàleg, negociació i pacte, i ho continuaré fent perquè aquest és el camí de l’èxit, sempre amb humilitat i sabent escoltar.

La política útil que defenso ens necessita a tots i a totes. A totes les forces polítiques representades a la sala de plens.

Perquè tot i les nostres diferències, la majoria de nosaltres compartim moltes esperances per al futur dels nostres fills i filles. Volem que creixin en un poble capdavanter en qualitat de vida, en benestar, en solidaritat, en tecnologia i innovació.

Proposo un Ajuntament que ofereixi un bon Govern, diligent i eficaç. Un municipi inclusiu que sigui un exemple de convivència, un poble on els joves trobin formació de qualitat i oportunitats de feina, un poble a on les famílies puguin desenvolupar les seves il·lusions i on la gent més gran envelleixi amb dignitat.

Amb aquestes condicions, torno a assumir la responsabilitat de ser alcalde dels Pallaresos amb determinació, compromís i voluntat de treball, per continuar guanyant en benestar i qualitat de vida junts.

Perquè aquest és el poble del qual estic tan orgullós de dirigir com el vostre alcalde.

Moltes gràcies per la vostra atenció i endavant!

Visca Els Pallaresos!