CA   ·   ES

Terceres Jornades Modernistes dels Pallaresos

Descarrega el Programa d'Actes

Les esperades Terceres Jornades Modernistes dels Pallaresos han publicat el seu programa complet, oferint una mirada única i captivadora a les activitats i esdeveniments planificats.

Els amants del modernisme arquitectònic, així com els curiosos interessats en l'era modernista, tindran l'oportunitat d'explorar conferències, visites guiades, exposicions i altres esdeveniments que posaran de manifest la riquesa cultural i històrica de la regió dels Pallaresos.

El programa d'actes detalla les diverses activitats programades per als dies del festival, oferint una visió completa dels llocs emblemàtics que es podran visitar, els conferenciants destacats i altres detalls rellevants per a tots els participants.

Els organitzadors han habilitat un enllaç de descàrrega directa del programa d'actes a la pàgina web oficial de l'ajuntament dels Pallaresos. Això permetrà als interessats accedir fàcilment a tota la informació i planificar la seva participació en els esdeveniments que més els captivin.A

mb el programa d'actes ara disponible per a descàrrega, s'espera una gran afluència de visitants, locals i estrangers, que vulguin gaudir i aprendre més sobre el ric patrimoni modernista dels Pallaresos.

Programa_Jornades_Pallaresos_2023