CA   ·   ES

PROGRAMA D’ACTES FESTA MAJOR 2023

La Festa Major dels Pallaresos presenta un nou programa d'actes carregat de diversió i tradició

Els Pallaresos, 20 de juliol de 2023

Un any més, els carrers dels Pallaresos s'ompliran d'alegria i celebració amb la celebració de la seva anual Festa Major. Per aquesta edició, l'Ajuntament ha preparat un programa d'actes excepcional que combina tradició i noves propostes per a totes les edats.

Un dels plats forts d'aquesta Festa Major seran les tradicionals cercaviles amb gegants i diables que recorreran els carrers del municipi.

Una de les novetats més esperades és la incorporació d'espectacles de màgia i concerts amb orquestres reconegudes arreu del territori, que aportaran un toc modern i fresc a la Festa Major. La música, com no podia ser d'altra manera, també tindrà un paper protagonista amb actuacions en directe de grups de diverses disciplines.

Els més petits també tindran un espai dedicat especialment per a ells. Tallers infantils i jocs pensats per a les famílies faran que els més petits gaudeixin d'una festa major inoblidable.

La regidora de Festes, Maite Núñez, ha destacat la gran varietat d'activitats i l'esforç dels organitzadors per fer d'aquesta edició una de les més completes i participatives. "Volem que tothom se senti partícip de la Festa Major i que gaudeixi d'uns dies de festa i germanor", va afirmar.

La Festa Major dels Pallaresos és una ocasió única per a la població local i els visitants de descobrir les tradicions i la riquesa cultural d'aquest encantador municipi català. És una festivitat que uneix a les persones i que perdura en el temps com a part important de la identitat local.

Amb aquest nou programa, l'Ajuntament dels Pallaresos espera superar les expectatives i oferir a tothom una experiència inoblidable. No hi podeu faltar!

En l'enllaç podreu descarregar el PROGRAMA PALLARESOS 2023