CA   ·   ES

NOU CANAL DE DIFUSIÓ VIA WHATSAPP

L'ajuntament presenta un nou canal de comunicació ràpida.

L'Ajuntament dels Pallaresos anuncia el llançament del nou Canal de difusió via WhatsApp, una plataforma dedicada a mantenir als veïns i veïnes del municipi informats de les notícies més recents, actualitzacions i emergències rellevants.

Mitjançant aquesta iniciativa, aspirem a establir un canal de comunicació directa i efectiva amb la ciutadania, garantint que rebreu informació precisa i oportuna que impacta la nostra comunitat. El nostre compromís amb la transparència i la comunicació en temps reals es manifesta a través d'aquest canal.

Per unir-vos al Canal de Difusió Via WhatsApp, us preguem que feu clic en l'enllaç següent enllaç: https://chat.whatsapp.com/FnzPzLfCaGVJBFJJrJDnkn. A través d'aquest enllaç, podreu apuntar-vos de manera fàcil i còmoda per a rebre les notícies més actuals directament al vostre dispositiu mòbil.

Valorem profundament la vostra participació i interès a romandre ben informats sobre els esdeveniments i qüestions que afecten el nostre estimat municipi. Amb el Nou Canal de Difusió Via WhatsApp, estem segurs que ampliarem la nostra capacitat de comunicació i afavorirem una comunitat ben connectada i informada.

En unir-se a aquest canal, s'accepten tots els Termes i condicions de WhatsApp existents, com es pot trobar en aquesta pàgina: https://www.whatsapp.com/legal/updates/terms-of-service/?lang=en.

Aquest és un grup públic, en el qual l'usuari s'afegeix de forma voluntària i amb el seu propi consentiment mitjançant l'enllaç facilitat; altres usuaris poden veure el seu nom i número de telèfon tret que s'ajusti la configuració de privacitat. Recomanem encaridament que revisi les opcions de configuració de privacitat de WhatsApp per a protegir millor la informació personal: https://faq.whatsapp.com/general/security-and-privacy/how-tochange-your-privacy-settings/?lang=en

En cas que tingueu alguna pregunta o dubte sobre aquest nou canal, us preguem que us poseu en contacte amb les nostres oficines oficials. Continuem treballant amb dedicació per millorar la comunicació i la qualitat de vida dels habitants dels Pallaresos.

Cordialment,

L'Ajuntament dels Pallaresos