CA   ·   ES

CONVOCATÒRIA PREMIS AVRIGA FVSCVS DEL CET

El CET obre una nova convocatòria dels premis AVRIGA FVSCVS

Per aquesta convocatòria, l'Ajuntament dels Pallaresos us informa sobre la Beca AVRIGA FVSCVS 2024, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès.

Aquest premi anual incentiva la recerca i els estudis d'investigació centrats en l'àmbit de l'esport i l'activitat física, encoratjant la investigació en temes d'utilitat pràctica i social en aquest camp.

La convocatòria d'aquest any se centra específicament en la Modalitat II, destinada a treballs de recerca o síntesi, realitzats durant el curs acadèmic 2023/24 per estudiants de centres d'ensenyament de la comarca. Aquesta categoria inclou alumnes d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) o Superior (CFGS).

Els treballs que es presentin han de referir-se a l'esport i l'activitat física en diversos àmbits i aplicacions. La dotació d'aquest premi per als treballs de recerca fets pels estudiants dels centres escolars consistirà en 600 € en material esportiu, dividits equitativament entre el centre escolar i l'autor/a del treball.

És rellevant recordar que la Modalitat (I) de Projectes de treballs d'investigació té una periodicitat bianual i serà convocada en el curs 2024/25.El termini per presentar els treballs, segons les bases, finalitza el 28 de juny de 2024.

Trobareu més informació i detalls sobre com presentar les vostres propostes a l'enllaç: https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs/beca-avriga-fvscvs/.

Aprofiteu aquesta oportunitat per mostrar el vostre treball i contribuir al desenvolupament de la recerca en l'àmbit esportiu.