CA   ·   ES

CELEBREM EL SOPAR DE FINAL D’ANY 2023

Compra la teva entrada pel sopar de fi d'any

L'Ajuntament dels Pallaresos obre la venda d'entrades per al sopar de Cap d'Any del 2023, donant el tret de sortida a un 2024 ple de moments únics i col·lectius.

Enguany, presentem una novetat excepcional: taules rodones de 12 persones, amb joc de taula i vaixella de porcellana exclusiva per a aquest esdeveniment especial. El menú ha estat dissenyat amb cura per oferir una experiència gastronòmica inoblidable.

A més, per a facilitar l'accés a aquesta celebració, les entrades estaran disponibles exclusivament a través de la nova APP eÀgora de l'Ajuntament dels Pallaresos. Aquesta opció millorarà la rapidesa en els pagaments i en la gestió de les entrades.

Després del sopar i de les tradicionals campanades amb el raïm, l'orquestra Centauro oferirà un concert de Cap d'Any. Per continuar amb la festa, el DJ TIKI ens farà ballar fins a les primeres llums del nou any.

No us perdeu aquesta experiència única. Us animem a estar atents i a adquirir les vostres entrades a través de l'APP eÀgora de l'Ajuntament dels Pallaresos. Prepareu-vos per a una nit màgica i inoblidable.