CA   ·   ES

Canvi d’Ubicació del Contenidor de Poda

S'ha realitzat un canvi significatiu en la ubicació del contenidor de poda a la nostra localitat

Canvi d'Ubicació del Contenidor de Poda Amb l'objectiu de millorar la salubritat i el benestar de la nostra comunitat, s'ha realitzat un canvi significatiu en la ubicació del contenidor de poda situat al carrer President Macià.

Amb l'augment de la consciència sobre la importància de mantenir un entorn net i saludable, s'ha pres la decisió de traslladar el contenidor de poda a una nova ubicació més adequada i accessible per als ciutadans.

Aquest canvi permetrà una millor gestió dels residus de poda i reduirà els factors que podrien afectar la higiene i la salubritat del nostre entorn urbà.

L'objectiu principal és garantir que els espais públics es mantinguin nets i sans per a tothom.

Esperem que aquest canvi sigui un pas positiu. Si teniu alguna pregunta o inquietud sobre aquest canvi, us animem a posar-vos en contacte amb l'ajuntament local per obtenir més informació.

Aprofitem també per recordar que:

S'entén com residus de poda les branques i restes llenyoses de grans dimensions i/o produïdes en grans quantitats.

Si la vostra llar té jardí i produïu restes de poda, les podeu dipositar als contenidors especials per la poda o portar-la a la deixalleria fixa.

Les restes de poda s'han de dipositar dins el contenidor, en cap cas es poden deixar fora. En cas que les restes siguin massa grans, s'han de fer més petites.