CA   ·   ES

BASES CONCURS DE DJ’S

🎧 Convocatòria Oberta: Bases del Concurs de DJ's per la Festa Major dels Pallaresos 🎉

Estàs convidat a mostrar el teu talent musical i fer vibrar la nostra Festa Major! L'Ajuntament dels Pallaresos obre la convocatòria per al Concurs de DJ's, un espai on els millors ritmes es donaran cita per animar les nostres festes.

📝 BASES DEL CONCURS:

 1. El concurs està obert a tots i totes les DJs no professionals interessats a participar, a partir dels 12 anys.
 2. Se celebrarà com a part de les activitats de la Festa Major d'Els Pallaresos el dia 3 d'agost de 2023 a la pista poliesportiva del Bosc del Cremat.
 3. El gènere musical és totalment lliure.
 4. Els participants hauran de realitzar la seva inscripció mitjançant correu electrònic a mgrau@elspallaresos.cat. L'Ajuntament respondrà proporcionant les especificacions tècniques necessàries per poder participar, així com l'hora exacta de cada actuació.
 5. L'Ajuntament posarà a disposició dels participants els elements tècnics necessaris i l'espai on es duran a terme les actuacions. Cada actuació tindrà una durada d'entre 40 i 90 minuts, en funció del nombre de participants.
 6. El termini d'inscripció finalitzarà el dia 31 de juliol de 2023.
 7. Les votacions seran dutes a terme per un jurat format per dos professionals del sector DJ i entreteniment audiovisual, la Regidora de Festes, el Regidor de Cultura i el vot popular. El públic assistent a les actuacions del concurs podrà atorgar una puntuació a cada participant, utilitzant una escala de puntuació de 0 a 100. Es farà una mitjana d’aquestes puntuacions que comptaran com un vot més del jurat.
 8. El veredicte final i les puntuacions seran anunciats a l'inici de l’acte Menealo Tour Bus Mas&Mas de l'endemà.
 9. El DJ guanyador o guanyadora tindrà l'oportunitat de dur a terme una actuació en directe durant la Festa Major d’hivern d'Els Pallaresos i rebrà un premi en efectiu de 100 €.
 10. La participació en el concurs implica l'acceptació de les bases establertes. Qualsevol infracció de les bases podrà comportar la desqualificació del participant.
 11. En cas de dubtes o consultes, els participants podran posar-se en contacte amb l'organització a través del correu electrònic mgrau@elspallaresos.cat

No deixis escapar aquesta oportunitat de fer sentir la teva música i posar a ballar a tota la comunitat. Inscriviu-vos ara i feu-nos vibrar amb la vostra música! 🎶💃