CA   ·   ES

SETMANA DONA I ESPORT

Participa en la Setmana de la Dona i l'Esport

Donant suport a la igualtat de gènere i a la promoció de l'activitat física, els Pallaresos celebren la Setmana de la Dona i l'Esport del 4 al 7 de març.

Aquesta iniciativa ofereix una varietat d'activitats gratuïtes destinades a dones i nenes del municipi, promocionant la seva participació activa i el seu benestar.Des de classes de Pilates a sessions de dansa urbana, i moltes altres activitats, l'esdeveniment busca fomentar la participació femenina en diverses disciplines esportives i activitats saludables.

Amb l'objectiu de celebrar la força, la determinació i la salut de les dones, aquesta Setmana de la Dona i l'Esport ofereix una oportunitat única per connectar, aprendre i créixer.Les inscripcions estan obertes a través de l'APP eÀgora, facilitant un accés senzill i immediat per a aquelles interessades.

Les places són limitades, per la qual cosa s'encoratja a les participants a inscriure's tan aviat com sigui possible per garantir la seva participació en les activitats desitjades.Aquesta iniciativa, impulsada per l'Ajuntament dels Pallaresos juntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès, reafirma el compromís de la comunitat amb la igualtat de gènere i la promoció de la salut i el benestar per a tothom.

Us convidem a unir-vos a nosaltres i a ser part d'aquesta setmana dedicada a la dona i l'esport.Per a més informació i inscripcions, visiteu l'APP eÀgora.

No deixeu passar aquesta oportunitat de celebrar, connectar i moure's!Juntes, fem de la Setmana de la Dona i l'Esport un èxit compartit per a tothom.