CA   ·   ES

LET’S CLEAN UP EUROPE!

Èxit rotund al LET'S CLEAN UP EUROPE: Més de 300 alumnes col·laboren en la neteja dels boscos del municipi.

El passat 10 de maig, els boscos del nostre municipi van rebre una ajuda molt especial: més de 300 alumnes de la llar de colors, les escoles Sant Sebastià i Arquitecte Jujol, i l'institut dels Pallaresos van participar en el LET'S CLEAN UP EUROPE. Aquest esdeveniment, que es realitza a tot Europa, té com a objectiu netejar i conservar els espais naturals.

Durant aquesta jornada, els joves van recórrer diferents zones boscoses, recollint tota mena de brossa que trobaven al seu pas. Amb un esforç conjunt, van aconseguir recollir un total de 200 quilos de residus, demostrant el seu compromís amb el medi ambient i la seva capacitat per fer una diferència real en el seu entorn.

La participació massiva dels alumnes en aquesta activitat no només va contribuir a millorar l'estat dels boscos, sinó que també va posar de manifest la importància de mantenir-los nets i lliures de contaminació. A través d'aquesta experiència, els joves van aprendre el valor de la preservació del medi ambient i van adquirir habilitats pràctiques per cuidar el seu entorn.

Ara més que mai, és essencial continuar fomentant aquest tipus d'iniciatives i educar les futures generacions sobre la importància de respectar i protegir la natura. La col·laboració dels alumnes en el LET'S CLEAN UP EUROPE és un exemple inspirador per generar un impacte positiu en el medi ambient.