CA   ·   ES

Curs de Monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit Poliesportiu

Ens plau informar-vos que el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de l'Institut Torredembarra i de l'Ajuntament de Torredembarra i amb conveni i l'autorització de l'Escola Catalana de l'Esport (ECE), convoca una nova edició del CURS DE MONITOR/A D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius.

Recordem que aquesta formació faculta als alumnes a què puguin donar-se d'alta al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC).

Aquest registre habilita professionalment per a poder treballar, en aplicació de la regulació vigent, com a monitor/a d'activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA, ajuntaments i patronats municipals d'esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per acreditar la superació del curs i accedir a la certificació de la formació és IMPRESCINDIBLE haver realitzat satisfactòriament tots els següents blocs:

- BLOC GENERAL CIATE. 15 h.

- BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35 h.

- BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35 h.

- CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15 h (és necessari haver fet els blocs anteriors).

- PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D'EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

La formació, programada de manera intensiva, es desenvoluparà del 16 de desembre de 2023 al 5 de gener de 2024 a l'Institut Torredembarra, a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra i puntualment una sessió a l'Institut Collblanc de la Canonja, segons programació.

Tota la informació corresponent a la convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i el calendari, es pot consultar al següent enllaç de la nostra web:

https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

INSCRIPCIÓ.

En línia, accedint al següent enllaç: https://shre.ink/UetY

Termini: la inscripció restarà oberta fins a cobrir les places convocades o, si no fos el cas, fins al dimarts anterior a l'inici del curs: 12.12.23. Places limitades.

Pagament mitjançant targeta de crèdit al moment de realitzar la inscripció.

Més informació a Consell Esportiu del Tarragonès, C/Zamenhof, 5. Tarragona

www.cetarragones.cat – 977 249 484 – info@cetarragones.cat